Vdes mundësi japonez pas lëndimit të tmerrshëm në ring - Gazeta Express

Sporte tjera

Gazeta Express

04/05/2021 16:03

Vdes mundësi japonez pas lëndimit të tmerrshëm në ring

Sporte tjera

Gazeta Express

04/05/2021 16:03

Mundësi japonez i stlit Sumo, Mitsuki Amano ka vdekur një muaj pasi pësoi një lëndim të tmerrshëm në ring gjatë një meçi.

Mitsuki Amano, i njohur më mirë me emrin e tij të mundjes Hibikiryu, vdiq të mërkurën nga mungesa e frymëmarrjes në një spital të Tokios, konfirmoi Shoqata Japoneze Sumo.

Gjatë duelit, ai u hodh me kokë në dysheme dhe mbeti pa ndjenja, duke u dërguar në spital më vonë.

Shoqata sumo është kritikuar në Japoni për mosveprimin e saj menjëherë pas dëmtimit të kokës. /Gazeta Express/