Vendosi për ‘arrestin në banesë’ për Saimir Tahirit, dorëhiqet gjyqtarja e krimeve të rënda - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

09/12/2019 14:12

Vendosi për ‘arrestin në banesë’ për Saimir Tahirit, dorëhiqet gjyqtarja e krimeve të rënda

Ballina

Gazeta Express

09/12/2019 14:12

Gjyqtarja e Krimeve të Rënda Liljana Baku ka dhënë dorëheqjen nga posti i saj. Letra u paraqi më 2 dhjetor par Këshillit të Lartë Gjyqësor.

Njëra ndër gjyqtaret që firmosi dhe urdhërin për ‘arrestin në banesë’ ndaj ish- Ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri, është shprehur se dorëheqjen po e jepte për aryse personale.

Gjyqtarja është shprehur se do të hapë një biznes privat dhe për këtë arsye kërkon të lërë detyrën si gjyqtare në Krimet e Rënda.