Të famshmit që fitojnë milionat por jetojnë në shtëpi të thjeshta - Gazeta Express

Të famshmit që fitojnë milionat por jetojnë në shtëpi të thjeshta

Rozë

Gazeta Express

20/05/2020 13:05

Keni parë shpesh në televizion ose në mediat online, shtëpitë e mëdha dhe super luksoze të personazhe të njohur të ekranit.

Shumat e mëdha të parave që shumë VIP-a shpenzojnë në vilat e tyre, neve mund të na duken shumë ekstravagante.

Por duket se ka të famshëm që kanë miliona dollarë dhe kanë preferuar të kenë një shtëpi të thjeshtë.

“Bright Side” ka postuar fotot e disa prej të famshmëve, të cilët nuk kanë një super vile luksoze, por kanë zgjedhur një shtëpi më të thjeshtë.

Lea Michelle
Mark Zuckerberg
Mathew McConaughey
Robert Pattinson
Tori Spelling
Kesha