Shtyhet afati kalimtar në basketboll - Gazeta Express
string(38) "shtyhet-afati-kalimtar-ne-basketboll-2"

Basketboll

Gazeta Express

04/08/2023 10:33

Shtyhet afati kalimtar në basketboll

Basketboll

Gazeta Express

04/08/2023 10:33

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK), më 4 gusht pas shqyrtimit të kërkesave të disa klubeve të FBK-së, ka marrë vendim për shtyrjen e afatit kalimtar për lojtarë/e vendorë/e dhe të huaj/a.

Përderisa afati kalimtar është dashur të përfundojë sot, është vendosur që po i njëjti të shtyhet deri më 11 gusht 2023.

Lexo Edhe:

Vendimi hyn në fuqi menjëherë.