Shokon Lauryn Hill: Nuk mu dha mundësia të bëj album të dytë - Gazeta Express

Shokon Lauryn Hill: Nuk mu dha mundësia të bëj album të dytë

Arte

Gazeta Express

08/01/2021 0:56

Për disa vite është thënë se Lauryn Hill bëri vetëm një album, por kohëve të fundit këngëtarja ka thyer heshtjen.

“The Miseducation of Lauryn Hill” ishte albumi i saj i parë që u lansua në vitin 1998, por që më vonë nuk patë më të tilla në karrierën e saj.

“Ndoshta pse e sfidova normën duke paraqitur standarde të reja”, tha Hill. “MIseducation e ka arritur këtë dhe besoj që ende është duke e arritur”.

Por, Hill ka shokuar të gjithë kur ka thënë se asaj nuk ju dha mundësia që të bëjë një album të dytë.

“Në të vërtetë grupi asnjëherë nuk me telefonoi për të më thënë se si mund të ndihmojmë për ta krijuar një album të dytë”.

Në fund, Hill tha se ajo ndihet tepër e përdorur nga të tjerët pas albumit të parë, por edhe e neglizhuar. /GazetaExpress/