MPB: Janë dënuar 365 persona për mosmbajtje të maskës - Gazeta Express

MPB: Janë dënuar 365 persona për mosmbajtje të maskës

Ballina

Gazeta Express

06/08/2020 11:20

Ministria e Punëve të Brendshme informoi se gjatë 24 orëve të fundit (05/06.08.2020) në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut ka regjistruar 365 shkelje për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse, përcjell Gazeta Express.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.