Çfarë i ndodh makinës nëse me 100km në orë e ndërroni marshin në “rikverc”


Gazeta Express
19 Korrik 2019 14:38

Një ekip i kanalit jutub “MasterMIlo82” ka vendosur të bëjë një eksperiment se çfarë do të ndodhë me makinën tuaj në ndonjë situatë ekstreme- kur marshi i makinës nga shpejtësia ndërrohet në “rikverc”. Çfarë ka ndodhur? Asgjë. Ndërruesi i shpejtësisë thjeshtë nuk reaguar që të ndërrohet marshi.

Kështu që ky ekip kishin vendosur të ndalojnë shpejtësinë dhe njëkohësisht të rrisin atë. Ndërruesi ishte kthyer në “rikverc” gjatë shpejtësisë prej 20/30 dhe 50km/h mirëpo makina kur ka arritur një shpejtësi prej 70km/h, motori i makinës ishte fikur.

Në fund të videos, ky ekip porosit që të mos e provoni këtë asnjëherë

Shifting into reverse at 100km/h -DON’T TRY THIS!

Te fundit


Kthehu lart