5-vjeçari që po bën xhiron e rrjetit, thërret shokët në ditën e adoptimit - Gazeta Express

5-vjeçari që po bën xhiron e rrjetit, thërret shokët në ditën e adoptimit

Lajme

Gazeta Express

06/12/2019 14:05

Një djalë i vogël, 5 vjeç, është bërë viral në internet pasi ka vendosur që birësimin e tij ta bëjë në sy të të gjithë shokëve dhe shoqeve të tij.

Michael e ka pritur me shumë gëzim dhe dashuri adoptimin e tij dhe për këtë arsye ka ftuar edhe shokët e klasës në Gjykatë.

Ata janë shprehur se kanë ardhur për të ndjekur Michaelin sepse e kanë shok të ngushtë dhe e duan shumë.

Sigurisht që një gjest i tillë nuk mund të shpëtonte pa bërë xhiron e rrjetit sepse të gjithë kemi nevojë për pak dashuri.