Vuan nga sëmundja e mushkërive, ndihmojeni Rushit Ballovcin i duhen 15 mijë euro - Gazeta Express

Gazeta Express

03/12/2019 13:06

Vuan nga sëmundja e mushkërive, ndihmojeni Rushit Ballovcin i duhen 15 mijë euro

Gazeta Express

03/12/2019 13:06

Familja Ballovci nga Prishtina ka kërkuar nga njerëzit e vullnetit të mirë, ndihmë për familjarin e saj, Rushit Ballovci, që vuan nga një sëmundje në mushkri, raporton Gazeta Express

Trajtimi i Rushit Ballovcin kushton 15 mijë euro, shumë të cilën familja nuk e ka.

“Rushiti ka nevojë për ndihëm tuaj që ta kalojë këtë sfidë. Përjetësisht falënderues ndaj të gjithë atyre që ndihmuan dhe që do t’i ndihmojnë Rushitit”.