Modestia e Leonora Jakupit, mbjell qepë gjatë emisionit n’Kosovë show - Gazeta Express

Modestia e Leonora Jakupit, mbjell qepë gjatë emisionit n’Kosovë show

Rozë

Gazeta Express

26/04/2020 20:39

Këtë javë ekipi n’Kosove shoë ishte tek shtëpia e këngëtares Leonora Jakupi në Brezovicë, shtëpi të cilën e gëzon tash e 12 vite . Edhe pse i qendroj fort skenës ndër vite ajo tregon se është tejet modeste dhe bënë punët e shtëpisë madje edhe në oborr ajo tregoj për punet që ajo di të bëjë.

Përveç Leonora Jakupit në këtë emisionin ishte edhe Imer Mushkolaj. Ky i fundit në studio e këtij emisioni i cili foli per zhvillimet e fundit në skenen politike e deri te kërcërnimet që ka marrë kohëve të fundit.

n’Kosove Show -Ne Shtepine e Leonora Jakupit, Imer Mushkolaj

ONIMA – http://smarturl.it/ONIMA n’Kosove Show – Leonora Jakupi, Imer Mushkolaj @n’Kosove Show @ONIMA #ShpetimDesku