“Kurrë mos u dorëzo”, vashat e volejbollit në rërë e demonstrojnë thënien e famshme, e fitojnë një "pikë të artë" - Gazeta Express
string(107) "kurre-mos-u-dorezo-vashat-e-volejbollit-ne-rere-e-demonstrojne-thenien-e-famshme-e-fitojne-nje-pike-te-arte"

Sporte tjera

Gazeta Express

12/07/2022 11:28

“Kurrë mos u dorëzo”, vashat e volejbollit në rërë e demonstrojnë thënien e famshme, e fitojnë një “pikë të artë”

Sporte tjera

Gazeta Express

12/07/2022 11:28

Qëndrueshmëria është mjaft e rëndësishme në sport.

Garuesit mundohen ta japin edhe atomin e fundit në mënyrë që t’i arrijnë objektivat dhe sukseset e kërkuara.

Lexo Edhe:

E definicionin e thënies së famshme “Kurrë mos u dorëzo”, e ka demonstruar edhe një ekip i femrave në volejboll në rërë, shkruan “Gazeta Express”.

Ato po sulmoheshin vazhdimisht nga kundërshtaret, por u treguan heroina dhe nuk u dorëzuan asnjëherë.

Dhe, në fund, ato e fituan pikën, e cila mund të konsiderohet si e artë, duke e pasur parasysh se sa vështirë dhe me sa sakrifica e fituan atë.

Për ta parë se çka do të thotë të luftosh deri në fund me gjithçka që ke, ua demonstron videoja më poshtë. /Gazeta Express/