Kanë mbetur edhe dy ditë deri në heshtjen zgjedhore, partitë vazhdojnë aktivitetet - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

11/07/2020 10:28

Kanë mbetur edhe dy ditë deri në heshtjen zgjedhore, partitë vazhdojnë aktivitetet

Ballina

Gazeta Express

11/07/2020 10:28

Fushata parazgjedhore përfundon nesër në orën 24 kur edhe zyrtarisht fillon heshtja parazgjedhore, përcjell Gazeta Express.

Edhe sot e nesër partitë politike dhe koalicionet pjesëmarrëse në zgjedhjet e parakohshme parlamentare do të mbajnë takime me qytetarët, në të cilat ua prezantojnë programet e tyre zgjedhore me të cilat duan ta fitojnë besimin e tyre më 15 korrik.

Të gjithë para qytetarëve premtojnë drejtësi e cila do të funksionojë në mënyrë transparente dhe joselektive, zhvillim të ekonomisë, standard më të mirë të jetës për të gjithë.