Çfarë ndodh nëse nuk e përdorni Facebook për një javë? - Gazeta Express
string(53) "cfare-ndodh-nese-nuk-e-perdorni-facebook-per-nje-jave"

Çfarë ndodh nëse nuk e përdorni Facebook për një javë?

AutoTech

Gazeta Express

22/06/2022 23:51

Të përdorësh rrjetin social Facebook tashmë është bërë një trend, që rrallë ndokush i shpëton, sidomos në rradhët e të rinjve. Por, çfarë ndodh nëse nuk e përdorni Facebook-un për një javë?

Sipas një studimi të kryer në Danimarkë, nëse nuk e përdorni këtë rrjet social, lumturia jonë shtohet. “Happy Rechearch Institute” ka dalë në përfundimin se nëse nuk qëndrojmë në Facebook, mërzia ikën.

Lexo Edhe:

Gjatë studimit rezultoi se 81% e personave që për një javë nuk përdorën Facebook ishin më të lumtur, ndërsa kjo përqindje vinte në rritje me kalimin e ditëve.

Tjetër është se me mbajtjen larg të rrjeteve sociale, shtohet edhe përqëndrimi në të lexuar dhe në të mësuar.