Sport

  • Na ndiqni në Facebook

  • Livescore powered by WhatstheScore.com

  • ​E pabesueshme: Ja si shpëtoi sulmit fizik të ‘Plisave’ udhëheqësi i ‘Torcidës’, Shefqet Begu (Video) 0

  • ​Baras në miqësoren e luksit Itali-Angli (VIDEO) 0

  • ​Fantastike: Peja fiton dhe shumë pranë finales së Ligës Ballkanike 0

  • ​‘Plisat’ e shtrijnë dorën e pajtimit, ‘Torcidat’ thonë se do të hakmerren 0

  • Meha merr edhe një lajm të mirë pas fitores ndaj Armenisë 0

  • Marsh: Kane vlen 150 milion dhe është më i mirë se... 0