“Vulgare”, ja cila është konkurrentja që u kritikua më shumë në Style Star - Gazeta Express

“Vulgare”, ja cila është konkurrentja që u kritikua më shumë në Style Star

Rozë

Gazeta Express

10/05/2021 12:33

Niko Komani ka filluar komentet e tij për Violën siç ka bërë shpesh herë me të , duke i thënë se ka ardhur shumë e zbuluar. Kësaj radhe me nota humori pasi dhe tema e natës ishte “ lingerie glam “ . Por përgjithësisht kjo konkurente u kritikua shumë për zgjedhjen e veshjes së saj.

Niko më pas shprehet se nuk deshte ta quante veshjen “vulgare”, por e la të nënkuptohet se i la një përshtypje të tillë. Pavarësisht komenteve ai i dha 2 pikë, që konsiderohet si shumë pikë për këtë anëtar të jurisë.

Lexo Edhe: