Themelohet nëndega e Partisë Demokratike të Kosovës në Göppingen të Baden-Württembergut - Gazeta Express
string(87) "themelohet-nendega-e-partise-demokratike-te-kosoves-ne-goppingen-te-baden-wurttembergut"

Themelohet nëndega e Partisë Demokratike të Kosovës në Göppingen të Baden-Württembergut

Lajme

Gazeta Express

19/03/2023 13:01

Elmi Reçica njofton për themelimin e nëndegës së PDK-së në Göppingen të Baden-Württembergut.

Tutje, Reçica njofton se kryetar i kësaj nëndege u zgjodh politologu Leon Duhanaj, dhe po ashtu kryesia e kësaj nëndege në përbërje prej 12-të anëtarëve.

Lexo Edhe:

Postimi i plotë i tij: