Rënie në peshë/ Spitali Amerikan vjen me një ofertë - Gazeta Express
string(50) "renie-ne-peshe-spitali-amerikan-vjen-me-nje-oferte"

Lajme

Gazeta Express

18/06/2023 20:48

Rënie në peshë/ Spitali Amerikan vjen me një ofertë

Lajme

Gazeta Express

18/06/2023 20:48

Një tjetër risi nga Spitali Amerikan Kosovë.

Baloni Gastrik në vlerën 2000 Euro.

Lexo Edhe:

Mbipesha është sot problemi më i madh i përhapur në mbarë botën. Për të parandaluar problemet që lindin nga mbipesha trupore, Spitali Amerikan në Kosovë, në bashkëpunim me profesionistët mjekësor më të mirë në rajon, dhe me produkte nga firma të certifikuara në Bashkimin Europian, ofron për të gjithë personat që kanë probleme me mbipeshën trupore, vendosjen e balonit gastrik në vlerën 2000 Euro.

Baloni Gastrik është mënyra më efikase jo-kirurgjikale për rënien në peshë.

Procedura zgjat 30 minuta.

Humbja totale e peshës së tepërt varion nga 30% në 47%.

Kjo procedurë është një zgjedhje optimale për personat që kanë probleme me peshën, ndërkohë që dietat dhe stërvitja nuk kanë funksionuar.

Vizita mjekësore, analizat preop, janë të nevojshme përpara kryerjes së kësaj procedure dhe janë të përfshira në çmim,si dhe heqja e balonit është po ashtu e pëfshirë.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 | 038 60 70 60 | 049 513 513 | 046 60 70 60.

Spitali Amerikan, përqafoje jetën!

Për më shumë informacione për Spitalin Amerikan mund të drejtoni në: Facebook, Instagram apo në web