Muhamet Ramadani, Shpresa e Vitit 2019 - Gazeta Express

Sport

Gazeta Express

27/02/2020 21:14

Muhamet Ramadani, Shpresa e Vitit 2019

Sport

Gazeta Express

27/02/2020 21:14

Ka nisur ceremonia e zgjedhjes së Laureatëve 2019 nga KOK-u.

Çmimi Shpresa e Vitit 2019 në konkurrencën e meshkujve i takon atletit Muhamet Ramadani.

17-vjeçari fitoi medaljen e artë në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj, në disiplinën e hedhjes së gjylës 5 kilogramë.

Të njëjtin vit, ai u shpall edhe kampion i Ballkanit për U-18, dhe medalist i bronztë i Ballkanit në grupmoshën U-20.