Luigi Di Maio - Evropës: Egoizmi s'na përket neve, Shqipëria një mësim solidariteti - Gazeta Express

Luigi Di Maio – Evropës: Egoizmi s’na përket neve, Shqipëria një mësim solidariteti

Shqiperi

Gazeta Express

29/03/2020 22:09

Ministri i Jashtëm i Italisë, Lugi Di Maio ka falenderuar edhe një herë Shqipërinë pas dergimit te 10 mjekeve dhe infermiereve ne Lombardi.

Ai shkruan se këto janë vlerat themelore që Evropa duhet t’u transmetojë atyre që janë në vështirësi.

Statusi i tij:

Egoizmi nuk na përket neve. Nga # Shqipëria është një mësim në solidaritet.

Faleminderit @ediramaal.  Këto janë vlerat themelore që Evropa duhet t’u transmetojë atyre që janë në vështirësi.