LLOQ’i i knon “minit” - Gazeta Express

LLOQ’i i knon “minit”

Rozë

Gazeta Express

02/03/2021 22:13

Këngëtari tërësisht ndryshe nga krejt skena e Kosovës, ka lansuar këngën e tij më të re “Papillon”

Ai njihet për këngët tërësisht ndryshe nga të tjerët.

Lexo Edhe:

Më shumë parodi me dromca jete nga Kosova me lirika që zhveshin realitetin e shoqërisë sonë.

E tillë është edhe kënga e fundit e LLOQ-it që është lansuar para tri jave por që është pritur mirë me komente të ndryshme dhe tani ka afër 100 mijë klikime.

Kënga është punuar nga Papermusic, ndërkaq LLOQ,  emri i vërtetë i të cilit është Gojart Kqiku, është vetëm njëri nga projektet e tij të radhës e që janë të shumta. /GazetaExpress/