Infektohet me Covid anëtari, mbyll zyrat Urdhri i Farmacistëve - Gazeta Express

Infektohet me Covid anëtari, mbyll zyrat Urdhri i Farmacistëve

Shqiperi

Gazeta Express

05/07/2020 20:23

Një anëtar i Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë ka rezultuar pozitiv me COVID 19.

Të nderuar kolegë,
Ju bëjmë me dije se një nga anëtarët e stafit tonē, ka rezultuar pozitiv me Covid-19.
Në zbatim të protokollit të miratuar dhe në pritje të kryerjes sē testimit për të gjithë stafin, zyrat do qëndrojnë tē mbyllura deri në një njoftim të dytë. Të gjitha shërbimet e mundshme do kryhen online.
Duke ju kërkuar të vazhdoni të respektoni maksimalisht masat për parandalimin e përhapjes së COVID – 19, në mbrojtje të shëndetit tuaj, familjarëve dhe popullatës që i shërbeni, ju urojmë të gjithëve punë të mbarë!