"Ia kemi ngrënë zemrën njëri-tjetrit", Mevlani dhe Lediana takim romantik - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

16/02/2021 19:09

“Ia kemi ngrënë zemrën njëri-tjetrit”, Mevlani dhe Lediana takim romantik

Rozë

Gazeta Express

16/02/2021 19:09

Puntatën e sotme në Përputhen, u transmetua takimi i radhës mes Ledjanës dhe Mevlanit.

Në pjesën e parë të takimit ata sqaruan disa nga gjërat që ishin ndjerë xhelozë karshi njëri-tjetrit.

Ndërsa pjesa e tretë e takimit ishte më romantike mes tyre, pasi Ledjana i dhuroi një bllok Mevlanit duke i thënë që të shënojnë kujtimet e tyre në atë bllok.

Po ashtu Ledjana i tha se “të dua të gjithin për vete, jo të të ndaj me të tjerët”.

Ndërkohë Mevlani kafshoi një mollë që ishte në formë zemre duke thënë se “ia kemi ngrënë zemrën njëri-tjetrit”.