#gobackviç, reagimi i Flori Mumajesit për Goran Bregovicin - Gazeta Express

Yjet

Gazeta Express

06/08/2021 22:16

#gobackviç, reagimi i Flori Mumajesit për Goran Bregovicin

Yjet

Gazeta Express

06/08/2021 22:16

Reagimeve të fundit për ftesën e Goran Bregovic për të kënduar në Korçë në festivalin e fundit i është bashkuar edhe këngëtari Flori Mumajesi

Këngëtari shqiptar ka filluar edhe një fushatë me hashtag kundër pjesëmarrjes se Goran Bregoviç në rrjetet sociale.

Lexo Edhe:

“#gobackviç Go Back Viç se nuk mundësh të na marrësh për herë të dytë dinjitetin! Go Back Viç se kemi Mihallaq Andrean në Korçë që këndon serenata korçare dhe që ta kënaq shpirtin. Go Back Viç se kemi korin Lira dhe plotë artistë të tjerë që një grusht njerëzish i lënë në harresë! #gobackviç”, ka shkruar ai.

Sot gjatë tërë ditës ka pasur këngëtarë shqiptar që kanë reaguar kundër vizitës së Bregovic në Korçë. /GazetaExpress/