Enxhi vë në siklet Mirandën në “Style Star”: Ndryshe më flet në skenë, ndryshe këtu - Gazeta Express

TV/Film

Gazeta Express

31/05/2021 15:06

Enxhi vë në siklet Mirandën në “Style Star”: Ndryshe më flet në skenë, ndryshe këtu

TV/Film

Gazeta Express

31/05/2021 15:06

Diskutimi mes Enxhit dhe Mirandës nuk ka pasur shumë të bëjë me veshjen e saj për natën e fundit po është rrethuar rreth disa komenteve që Miranda i ka bërë konkurentes.

“Ndryshe më flet në skenë, ndryshe këtu”, është shprehur konkurentja. Miranda nuk ka dashur të marrë pjesë në këtë diskutim duke përmendur disa herë se ajo nuk do të merret me thashethemet që ndodhin jshtë skene, sepse ka ardhur si juri për të dhënë gjykimin e saj si juri e “Style Star”. Këtij komenti Enxhi i është përgjigjur duke thënë se nuk quhen thashetheme nëse ajo e ka dëgjuar vetë dhe nuk I kanë thënë person të tjerë.

Lexo Edhe:

Por në fund Miranda përsëri e ka vlerësuar konkurenten me 4 pikë, duke mos i marrë personalisht komentet e vajzës dhe duke u treguar kështu shumë profesioniste dhe positive si gjithnjë.