Edhe kështu këndohet nga izolimi - Gazeta Express

Edhe kështu këndohet nga izolimi

Muzike

Gazeta Express

23/04/2020 21:52

Shpërthimi i pandemisë Covid-19 ka bërë që fusha e artit, sidomos ajo e aktrimit dhe muzikës të jetë më e goditura

Megjithatë, janë gjetur edhe forma interesante kreativiteti që ata kanë arritur që të tregojnë për fansat e tyre.

E tillë ishte sonte kur Sara Elshani, një këngëtare e vogël interpreton për mrekulli me mësuesin e saj këngën “Dance Monkey”. /GazetaExpress/