Blerando: Me ndihmë të Zotit dhe mendje në kokë e shoh vetën fitues! - Gazeta Express
string(66) "blerando-me-ndihme-te-zotit-dhe-mendje-ne-koke-e-shoh-veten-fitues"

TV/Film

Gazeta Express

08/12/2023 22:59

Blerando: Me ndihmë të Zotit dhe mendje në kokë e shoh vetën fitues!

TV/Film

Gazeta Express

08/12/2023 22:59

Moderatori i spektaklit Alaudin Hamiti ia ka bërë një pyetje Blerandos, “dikush të sheh si lojtar të fortë dikush më pak të fortë si e sheh ti vetën në këtë mes?”, ishte pyetja.

Blerando është përgjigjur duke thënë se “me ndihmën e Zotit dhe mendjen në kokë e shoh vetën si fitues”.

Lexo Edhe:

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.