Avokati i njërës prej edukatoreve të çerdhes “Gëzimi ynë”: Rasti është hiperbolizuar - Gazeta Express
string(81) "avokati-i-njeres-prej-edukatoreve-te-cerdhes-gezimi-yne-rasti-eshte-hiperbolizuar"

Lajme

Gazeta Express

19/09/2023 13:09

Avokati i njërës prej edukatoreve të çerdhes “Gëzimi ynë”: Rasti është hiperbolizuar

Lajme

Gazeta Express

19/09/2023 13:09

Avokati i njërës prej edukatoreve të çerdhes “Gëzimi ynë”, Bajram Zogiani, ka deklaruar se rasti nuk është siç shihet por që është hiperbolizuar. Sipas tij, kjo është bërë nga mediet e më pastaj nga familjarët.

Në një deklarim para gazetarëve, Zogiani mohoi akuzat për keqtrajtim, teksa tha se qëllimi i edukatores ishte mbrojtja e fëmijës.

Lexo Edhe:

“Unë jam avokat i Naime Musa, intervistimi ka zgjat 40 minuta, kjo çështje është duke u zmadhuar së tepërmi, së pari nga mediet e më pastaj nga prindërit”.

“Akuzë nuk ka ende, ajo po akuzohet për sjellje jo të mirë e që nuk është e vërtetë. Është një punëtorë e që punon që 24 vjet në këtë institucion dhe që nuk ka qenë në asnjë procedurë gjyqësore. Unë i kam parë pamjet dhe ajo fillimisht është ndalesë që mos të dalë jashtë dhe nuk ishte duke e përballuar vendosjen në çerdhe”, tha avokati.

“Ajo është vetëm një ndalesë e cila i është bërë fëmijës në mënyrë që mos të dalë nga objekti pasi që ai është në adaptim një mujor, është që 15 ditë i vendosur në çerdhe dhe nuk po e përballon vendosjen në çerdhe. Nuk ka qenë tërheqje zvarrë, vetëm një ndalesë. Vendimi nuk dihet ende, pritet. Nuk janë as ndaluar as të arrestuar, pritet përgjigjja nga Prokurori”./EO