Dhuna në kopshte, disa raste të rrahjes brutale të fëmijëve viteve të fundit

Një trevjeçar dyshohet se është rrahur e tërhequr zvarrë në institucionin parashkollor “Gëzimi ynë”, në Fushë Kosovë. Për këtë rast Policia e Kosovës dhe inspektorët e MASHT-it kanë zbarkuar sot në këtë institucion parashkollor shtetëror. Aktualisht janë duke u intervistuar tri edukatore për rastin. Por, ky nuk është rasti i vetëm. E nëna e fëmijës … Continue reading Dhuna në kopshte, disa raste të rrahjes brutale të fëmijëve viteve të fundit