Zbulohet e vërteta e alienëve në fshatrat e Gramshit!? - Gazeta Express
string(52) "zbulohet-e-verteta-e-alieneve-ne-fshatrat-e-gramshit"

Mistere

Gazeta Express

12/05/2022 1:09

Zbulohet e vërteta e alienëve në fshatrat e Gramshit!?

Mistere

Gazeta Express

12/05/2022 1:09

Zbulohet e vërteta e rrathëve misteriozë në një arë afër  përroit në fshatin Topojan të Gramshit.

Mjaft aluduan se këto rrathë ishin bërë nga krijesat jashtëtokësore.

Lexo Edhe:

Megjithatë, pas rrathëve të vizatuar fshihej një aktivitet tepër normal bujqësor.

Rrathët ishin krijuar nga një fermer, i cili disa ditë më parë kishte ujitur tokën e tij përmes një pompe dhe një sistemi vaditës me sprucim, i cili rrotullohet dhe shpërndan ujin në një largësi dhe intensitet konstant. Kjo ka bërë që të krijohen rrathët e rregullt.