Tiparet e njerëzve mendërisht të fortë - Gazeta Express
string(38) "tiparet-e-njerezve-menderisht-te-forte"

Mistere

Gazeta Express

15/03/2023 22:43

Tiparet e njerëzve mendërisht të fortë

Mistere

Gazeta Express

15/03/2023 22:43

Ja se cilat janë disa prej cilësive të njerëzve mendërisht të fortë:

  • Ata janë mirënjohës. Kjo i ndihmon ata që të jenë sa më pozitivë.
  • Ata thonë “jo”. Të thuash “jo”, mund të jetë problem për shumë persona, por jo për njerëzit mendërisht të fortë
  • Kontrollojnë mendimet negative
  • Kanë një përcaktim të tyrin mbi suksesin
  • Janë të durueshëm
  • Marrin përsipër përgjegjësitë. Nuk e kërkojnë fajin tek të tjerët
  • Janë realistë
  • Pranojnë veten dhe kufij e tyre
  • Nuk i trembin sfidat
  • Respektojnë konkurrentët.

Lexo Edhe: