Të rinjtë nga Kosova bëjnë shqiponjën në mes të Beogradit - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

06/04/2021 10:49

Të rinjtë nga Kosova bëjnë shqiponjën në mes të Beogradit

Lajme

Gazeta Express

06/04/2021 10:49

Disa të rinjë nga Kosova kanë vizituar kryeqytetin e Serbisë. Gjatë kësaj vizite, ata kanë bërë një veprim që ka marrë vëmendje.

Ata kanë xhiruar veten derisa në mes të Beogradit kanë bërë simbolin e shqiponjës, e që për serbët ky shihet si provokim.

Lexo Edhe:

Duket se ky gjest i tyre nuk është vërejtur nga askush atje, veç se video tash është shprendarë në rrjetet sociale dhe po shihet nga mijëra njerëz.

Më poshtë mund të shihni pamjet.