Të famshmit që do të bëhen 40 vjeç këtë vit - Gazeta Express

Gazeta Express

11/03/2020 0:58

Të famshmit që do të bëhen 40 vjeç këtë vit

Gazeta Express

11/03/2020 0:58

Tashmë duhet të mësohemi me faktin se Jennifer Lopez është bërë 50 vjeçe, por ashtu si ajo edhe Kevin i filmit “Home Alone” bëhet 40 vjeç këtë vit.

Megjithatë, tani janë zbuluar në rrjetet sociale disa foto të personave të famshëm që sivjet bëhen 40 vjeç dhe disa nga rezultatet janë të habitshme.

Shikoni fotogalerinë./tch