Situatë alarmante në Maqedoni/ 641 raste të reja me COVID-19 - Gazeta Express

Gazeta Express

21/10/2020 17:36

Situatë alarmante në Maqedoni/ 641 raste të reja me COVID-19

Gazeta Express

21/10/2020 17:36

Në 24 orët e fundit janë bërë 2688 testime, ndërsa janë regjistruar 641 raste të reja të covid-19:

Shkup 325- Kumanovë 26- Dibër 1- Shtip 25- Prilep 38- Tetovë 25- Strugë 5- Veles 10- Bitola 14- Ohër 10- Kavadarci 25- Gostivar 11- Gjevgjelia 20- Strumicë 24- Kriva Palanka 9- Radovish 5- Krushevë 1- Kochani 10- Probistip 3- Demir Hisar 2- Pehçevo 2- Berovë 3- Valandovë 3- Vinicë 3- Delçevo 2- Kratovë 3- Sveti Nikole 3- Kërçovë 18- Resen 8- Negotino 7

12 persona kanë ndëruar jetë, tre pacientë nga Shkupi (52, 73 dhe 85), një nga Kumanova (59), dy pacientë nga Prilepi (78 dhe 75), dy nga Velesi (61 dhe 62), dy pacientë nga Gostivari (43 dhe 76), një nga Strumica (66), dhe një pacient nga Sveti Nikole (69).

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 233 pacientë të shëruar nga:- Shkup 89- Kumanovë 6- Dibër 2- Shtip 11- Prilep 13- Tetovë 15- Strugë 3- Veles 3- Bitola 14- Kavadarci 4- Gostivar 1- Gjevgjelia 2- Strumicë 18- Kriva Palanka 4- Radovish 8- Koçani 25- Probishtip 3- Berovë 2- Valandovë 2- Vinicë 2- Delçevo 1- Sveti Nikole 2- Kërçovë 2- Negotino 1.

Gjithsej 226.612 testime Covid-19. janë bërë në vend.

Numri i përgjithshëm i covid diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 24836, numri i pacientëve të shëruar është 17905, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 6069.