Sa i rëndësishëm është seksi në një marrëdhënie? - Gazeta Express
string(47) "sa-i-rendesishem-eshte-seksi-ne-nje-marredhenie"

Shneta

Gazeta Express

12/09/2022 9:18

Sa i rëndësishëm është seksi në një marrëdhënie?

Shneta

Gazeta Express

12/09/2022 9:18

A mund të mbijetojë një marrëdhënie pa seks? Po. Seksi nuk është gjithmonë i nevojshëm. Por mund të jetë një pjesë e rëndësishme e një marrëdhënieje të shëndetshme dhe përmbushëse.

Sa i rëndësishëm është seksi mund të ndryshojë nga një individ në tjetrin. Disa njerëz mund të mendojnë se të qenit një çift seksual është absolutisht jetësore. Të tjerët mund të mendojnë se llojet e tjera të intimitetit dhe lidhjes janë më të rëndësishme.

Lexo Edhe:

Disa nga arsyet që mund të mendoni se seksi është i rëndësishëm në një marrëdhënie përfshijnë:

Ndjeheni më afër partnerit tuaj

I jepni dashuri ndaj partnerit tuaj

Dëshira për të pasur fëmijë

Ndjeheni të sigurt dhe seksi

Lehtëson stresin, rrit imunitetin

Hulumtimet sugjerojnë se seksi i shpeshtë mund të luajë një rol në mirëqenien e përgjithshme të një personi. Të bësh seks shpesh lidhet me më shumë dashuri. Kur çiftet përjetojnë më shumë dashuri, ata gjithashtu kanë më shumë gjasa të bëjnë seks më të shpeshtë, transmeton Klankosova.tv.