ProCredit Bank dhuron 25 mijë Euro donacion për QKUK me materiale mbrojtëse kundër Covid-19 - Gazeta Express

ProCredit Bank dhuron 25 mijë Euro donacion për QKUK me materiale mbrojtëse kundër Covid-19

Lajme

Gazeta Express

07/04/2020 16:25

Banka ProCredit ka dhuruar donacion, në vlerë 25, 000 Euro, materiale mbrojtëse kundër Covid-19 (veshje, maska, dezinfektues, doreza nitrile, termometra dhe materiale tjera të nevojshme) për punëtorët shëndetësor të klinikave të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës të cilët punojnë me pacientë.

Materialet u pranuan nga drejtori i përgjithshëm i QKUK, Dr. Basri Sejdiu, i cili falënderoi bankën për donacionin duke theksuar se ky donacion vjen në kohën më të duhur!

Kujdesu për vetën dhe të tjerët!

​