Përfundon afati kalimtar për basketbolliste vendore - Gazeta Express

Përfundon afati kalimtar për basketbolliste vendore

Basketboll

Gazeta Express

27/08/2021 20:27

Sot në ora 16:00 ka përfunduar afati kalimtar për basketbolliste vendore në Superligën e Femrave dhe në Ligën e Parë të Femrave. 

SUPERLIGA E FEMRAVE

Lexo Edhe:

KB BASHKIMI

 1. Cox Tequana
 2. Barnes Ines
 3. Gilbert Kymee
 4. Era Shatrri
 5. Besijana Martinaj
 6. Arnisa Veçgishti
 7. Dea Çejku

KB PRISHTINA

 1. Arbnore Perquku
 2. Sarah Mgbeike
 3. Marigona Rushiti
 4. Agnesa Rahmani
 5. Klesta Shatrri
 6. Aona Haxhijaj
 7. Yllza Uka
 8. Merisa Bilalli

KB PENZA

 1. Sihana Ramoja
 2. Jeta Zeka
 3. Gresa Berisha

KB KASTRIOTI

1.Zyrije Pireva 

LIGA E PARË E FEMRAVE

KB UNITED BASKETBALL

 1. Anita Grainca (Licencë e Dyfishtë)
 2. Zyrije Pireva (LD)

KB JUNIOR-06

 1. Arnisa Veçgishti (LD)
 2. Yllza Uka (LD)
 3. Merisa Bilalli (LD)

KB ISTOGU

 1. Klesta Shatri (LD)
 2. Aona Haxhijaj (LD)

KB PEJA 03

 1. Elizabeta Atashi
 2. Arbesa Berisha (LD)
 3. Erza Ulnika (LD)
 4. Gresa Berisha (LD)
 5. Festa Bicurri
 6. Hana Devolli
 7. Vesa Nikqi
 8. Sumea Musa
 9. Mjellma Bruqi
 10. Erisa Nimani
 11. Elsa Shala