Pasi qau në Për’puthën, Arjan Konomi fillon arsyetimin - Gazeta Express

TV/Film

Gazeta Express

08/11/2021 21:20

Pasi qau në Për’puthën, Arjan Konomi fillon arsyetimin

TV/Film

Gazeta Express

08/11/2021 21:20

Pas situatës së krijuar mes Alvises dhe Hysenit në “Për’Puthen”, opinionisti i këtij emisioni, Arjan Konomi, kishte shpërthyer në lot, teksa e akuzonte Alvisen për mashtrim.

Në një moment, Konomi madje kishte lënë studion e emisionit me lot në sy. Lidhur me gjithë këtë situatë, Konomi duket se i ka thirrur mendjes dhe është qetësuar, duke kërkuar falje në “Për’Puthen Prime” sonte.

Lexo Edhe:

“Situata ime fizike ishte e atillë që shkaktoi një tronditje shumë të madhe dhe nuk isha në gjendje të jipja një shpjegim shumë të mirë” u arsyetua Konomi.