"Nuk ndihem femër" gruaja ''pa gjoks'' vjen te ''Doktor Plastik'' dhe e zmadhon atë, shihni procedurën.. - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

27/09/2021 14:18

“Nuk ndihem femër” gruaja ”pa gjoks” vjen te ”Doktor Plastik” dhe e zmadhon atë, shihni procedurën..

Rozë

Gazeta Express

27/09/2021 14:18

“Nuk ndihem femër” gruaja ”pa gjoks” shkon te Doktor Plastik
Çfarë e bën një femër të mos ndihet mirë me trupin dhe feminilitetin e saj?

Kjo ka qenë tema e episodit të ri të ”Doktor Plastik”, i cili për gati tre muaj ka mbajtur të gjallë kureshtjen e publikut të T7 dhe ABC çdo fundjavë.

Një nëne e re e tre fëmijëve për shkak të gjoksit fare të vogël për të mos thënë inekzistent, prej vitesh ëndërronte të kryente një ndërhyrje për zmadhimin e gjoksit, një ëndërr e cila u bë realitet falë ndërhyrjes të realizuar të Spitali Amerikan.

Sa i vështirë është ky operacion, çfarë protezash duhen zgjedhur e çdo informacion që duhet të dijë çdo grua që dëshiron të kryejë një ndërhyrje të tillë, e shihni në emisionin e plotë në linkun e mëposhtëm:

https://www.youtube.com/watch?v=W9F0tqhMqhU

Lexo Edhe: