Nora e bukur si nëna e saj, e dëshmon me foto - Gazeta Express

Nora e bukur si nëna e saj, e dëshmon me foto

Rozë

Gazeta Express

21/08/2020 17:42

Nora Istrefi konsiderohet si një prej femrave më të bukura shqiptare, me një fizik të përsosur.

Dhe gjithë kjo bukuri duket se është gjenetike, e këtë këngëtarja e ka dëshmuar në një fotografi që ka publikuar të nënës së saj.

Nora ndau me adhuruesit ne Instagram një fotografi kur ajo ishte fëmijë dhe një të nënës së saj kur ishte më e re.