Njihuni me kristalet që ju sjellin një super sukses në karrierën tuaj! - Gazeta Express
string(69) "njihuni-me-kristalet-qe-ju-sjellin-nje-super-sukses-ne-karrieren-tuaj"

Mistere

Gazeta Express

04/11/2022 21:36

Njihuni me kristalet që ju sjellin një super sukses në karrierën tuaj!

Mistere

Gazeta Express

04/11/2022 21:36

Siç mund ta dish, kristalet mund të transmetojnë energjinë që ti dëshiron dhe kristale të ndryshme lidhen me qëllime dhe përdorime të ndryshme.

Sot, do të flasim për kristalet që të ndihmojnë në rrugën e karrierës, duke e qartësuar apo përmirësuar atë, si dhe duke tërhequr drejt teje njerëz dhe mundësi të reja.

Lapis lazuli

Lapis lazuli ju inkurajon të synoni lart dhe të përpiqeni për sukses. Kjo do t’ju ndihmojë t’ju sjellë njohje dhe vëmendje dhe ndoshta edhe famë. Së pari, sigurohuni që i njihni qëllimet tuaja, më pas futini ato në lazulin tuaj për t’i shtuar ato!

raw purple fluorite

Nëse keni tendencë të mbimendoni veten deri në pikën më kulmore, ky gur që rrit fokusin i përket arsenalit tuaj. Mbajeni atë kur ndiheni të dërrmuar ose të trullosur dhe kërkoni që të udhëhiqeni drejt prioritetit tuaj në këtë moment.

black obsidian

Obsidiani i zi është një mburojë psikike që ju nevojitet për të ndihmuar në ruajtjen e aurës suaj nga shefat e këqij, kolegët e ngjitur, bashkëpunëtorët jobashkëpunues dhe ankthi i përgjithshëm i vendit të punës. Ndërsa ky kristal mund t’ju ndihmojë në afat të shkurtër, mbani mend, një mjedis toksik ka më shumë gjasa t’ju ndryshojë.

rainbow moonstone

Guri i hënës ka një prani intuitive, mistike. Ai do t’ju drejtojë rrugën tuaj në meditim (vetëm vendoseni në ballë ose mbajeni në dorë) dhe do t’ju ndihmojë në udhëtimet e zbulimit të vetvetes. Nëse punoni në një fushë krijuese ose thjesht keni nevojë për ndihmë për stuhi mendimesh, ky është guri për ju. Flini me të nën jastëk për të ndihmuar në stimulimin e fuqive tuaja imagjinative.