NIKOLLOVSKI: Pas plotë 18 viteve shpallim fitore në zgjedhjet parlamentare - Gazeta Express

Maqedoni

Gazeta Express

16/07/2020 0:31

NIKOLLOVSKI: Pas plotë 18 viteve shpallim fitore në zgjedhjet parlamentare

Maqedoni

Gazeta Express

16/07/2020 0:31

Sekretari i LSDM-së, Lupço Nikollovski tha se pas 75% të votave të përpunuar koalicioni “Mundemi” është fitues në këto zgjedhje parlamentare.

Ai tha se ata janë para me dy mandate.

“e kam nderin si shef i Shtabit qendror të shpallë fitoren e LSDM-së time dhe këtij koalicioni të madh. Pas 18 viteve po shpallim fitore në zgjedhjet parlamentare me fitore të sigurt në zonën zgjedhore numër 1 me mundësi për rritjen të deputetëve, betejë të barabartë në njësinë zgjedhore numër tre dhe me epërsi në njësinë zgjedhore numër 6”, tha Nikollovski.