Nuk ka kuorum, dështon të votohet Projektkodi Civil i Kosovës - Gazeta Express

Gazeta Express

21/10/2020 12:14

Me i fundit

Nuk ka kuorum, dështon të votohet Projektkodi Civil i Kosovës

Gazeta Express

21/10/2020 12:14

Ka dështuar të votohet Projektkodi Civil i Kosovës, pasi nuk kishte kuorum, shkruan Gazeta Express.

Në seancën e Kuvendit të Kosovës është hedhur në votimi Projektkodi Civil i Kosovës, për të cilin 28 deputetë votuan për, 2 kundër dhe 2 abstenime.

Lexo Edhe:

pressing

Pra, nuk kishte kuorum për vendimmarrje. Ky projektkod mbetet të hidhet në votim në seancat e radhës. /Express/