Ndryshimet Kushtetuese në parlament, Presidenca- Ramës: Pse ke frikë nga referendumet? - Gazeta Express

Ndryshimet Kushtetuese në parlament, Presidenca- Ramës: Pse ke frikë nga referendumet?

Shqiperi

Gazeta Express

16/07/2020 14:51

Zëdhënësi i Presidentit Ilir Meta, i është përgjigjur deklaratës së Ramës, i cili kundërshtoi propozimin e Presidentit për kryerjen e referendumeve për listat e hapura apo koalicionet zgjedhore.

REAGIMI I TEDI BLUSHIT

PSE KAQ FRIKË NGA POPULLI?
Në Shqipëri kanë ndodhur DY REFERENDUME dhe në të dyja herët ka fituar POPULLI.
Padyshim edhe REFERENDUMIN E TRETË DO TA FITOJË POPULLI.
Sepse në Republikën e Shqipërisë, SOVRANITETI I PËRKET POPULLIT dhe vetëm atij.
MOS KINI FRIKË NGA POPULLI! 🇦🇱