Macja gjigante në lëndinë hutoi njerëzit, mësoni se për çfarë bëhet fjalë - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

26/08/2021 23:05

Macja gjigante në lëndinë hutoi njerëzit, mësoni se për çfarë bëhet fjalë

Fun

Gazeta Express

26/08/2021 23:05

Një fotografi e një maceje gjigante që pushon në lëndinë para hotelit luksoz The Royal Crescent in Bath ka filluar të qarkullojë në Instagram.

Pamja hutoi shumë dhe ata me të drejtë pyesnin veten se nga erdhi një mace kaq e madhe para hotelit të famshëm.

Lexo Edhe:

Shumë shpejt u sqarua se ishte një atraksion i quajtur Fshati dhe Kopshtet e Modelit Babbacombe. Ajo përshkruan skena nga jeta angleze gjatë 60 viteve të fundit, të treguara përmes qindra modeleve të shtëpive dhe 13 mijë banorëve që banojnë atje.

Meqenëse kjo tërheqje ndodhet jashtë, nuk është për t’u habitur që tërheq shumë mace kureshtare dhe madje edhe rosa. Një anëtar i stafit vuri re macen dhe më pas kamerën dhe regjistroi skenën e cila u bë virale.

“Ne kemi disa mace që na vizitojnë shpesh kështu që është gjithmonë qesharake kur i kapim në poza të tilla”, tha Mike Rhodes për My Modern Met.