KQZ certifikon listën finale për zgjedhjet në Veri, 1,345 votues më shumë sesa në zgjedhjet lokale të vitit 2021 - Gazeta Express
string(110) "kqz-certifikon-listen-finale-per-zgjedhjet-ne-veri-1345-votues-me-shume-sesa-ne-zgjedhjet-lokale-te-vitit-2021"

Lajme

Gazeta Express

06/04/2023 15:12

KQZ certifikon listën finale për zgjedhjet në Veri, 1,345 votues më shumë sesa në zgjedhjet lokale të vitit 2021

Lajme

Gazeta Express

06/04/2023 15:12

Gjatë mbledhjes së sotme, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar kryetar në katër komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zveçan dhe Zubin Potok si dhe për dy kuvendet komunale: Zveçan dhe Leposaviq, të cilat do të mbahen më 23 prill.

Kjo listë përmban 45,095 emra të votuesve, apo 1,345 votues më shumë në krahasim me Zgjedhjet Lokale 2021.

Lexo Edhe:

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm