Kombëtarja e futbollit te vajzat dhe Kombëtarja e tenisit te djemtë, më të mirat e vitit 2023 në Kosovë - Gazeta Express
string(102) "kombetarja-e-futbollit-te-vajzat-dhe-kombetarja-e-tenisit-te-djemte-me-te-mirat-e-vitit-2023-ne-kosove"

Sporte tjera

Gazeta Express

21/02/2024 21:55

Kombëtarja e futbollit te vajzat dhe Kombëtarja e tenisit te djemtë, më të mirat e vitit 2023 në Kosovë

Sporte tjera

Gazeta Express

21/02/2024 21:55

Komiteti Olimpik i Kosovës po mban sot ceremoninë e Laureatëve të Vitit 2023.

Disa çmime tashmë u ndanë, kurse çmimi i Kombëtares së Vitit në konkurrencën e djemve e fitoi Kombëtarja e Tenisit.

Lexo Edhe:

Ndërkohë, në konkurrencën e vajzave këtë çmim e fitoi Kombëtarja e Futbollit.