Jeta pas vdekjes: Pësoi aksident të rëndë, njeriu tregon se çfarë krijese pa - Gazeta Express

Jeta pas vdekjes: Pësoi aksident të rëndë, njeriu tregon se çfarë krijese pa

Lajme

Gazeta Express

20/06/2021 23:08

Një njeri i cili kishte një takim me vdekjen beson se ai pa jetën e përtejme dhe takoi një “qenie jashtëzakonisht të dashur dhe të dhembshur” që e ndihmoi atë të rishikonte të gjithë jetën e tij në vetëm disa momente.

Nëse ka jetë pas vdekjes mbetet një mister, por një njeri beson se ai e di përgjigjen. Pas një aksidenti me makinë që e la atë në luftë për jetën e tij, një person i quajtur Jeff beson se ai pa jetën e përtejme. Të gjitha vizionet e tij ndodhën në disa momente, ku ai beson se ai kaloi në anën tjetër.

Kjo përfshinte takimin me një qenie të dhembshur që e ndihmoi atë të rishikonte tërë jetën e tij.

Jeff shkroi në Near Death Experience Research Foundation se i pa të gjitha këto në milisekonda para përplasjes.

Ai shkroi: “Menjëherë, gjithçka ishte në lëvizje të ngadaltë dhe u mbush me dritë të bardhë”, shkruan Express.uk, transmeton Gazeta Express.

“Unë ende mund të shoh, por gjithçka dukej se tani ishte në hije të dritës së ndritshme, të bardhë. Në këtë pikë ndjeva një prani të fortë të një qenieje jashtëzakonisht të dashur dhe të dhembshur, megjithëse nuk i shihja dot. Nuk kishte frikë apo panik, vetëm një vetëdije për atë që po ndodhte. Duke mos kuptuar që kisha lënë trupin, u befasova shumë kur pashë pjesën e pasme të kokës ndërsa goditi dritaren anësore të pasagjerit dhe copëtoi xhamin. Unë nuk ndjeva ndonjë dhimbje nga kjo dhe kisha një ndjenjë që qenia në një farë mënyre po më mbronte nga trauma. Dikur pas kësaj unë rishikova përvojat e mia të jetës. Më dukej sikur mund të shihja gjithçka menjëherë, si të shikoja shumë vëzhgues, secili që shfaqte një skenë të ndryshme.”

Pas përplasjes, Jeff nuk ka më frikë nga vdekja dhe çfarë mund të presë në anën tjetër.

Sidoqoftë, studiuesit nuk janë aq të bindur se përvoja e Jeff është domosdoshmërisht prova e jetës së përtejme, por më tepër një reagim natyral në tru ndërsa një individ i afrohet vdekjes.