Inskenoi kidnapimit për të mos shkuar në punë - Gazeta Express

Inskenoi kidnapimit për të mos shkuar në punë

Fun

Gazeta Express

24/02/2021 1:14

Një i ri nga Arizona është akuzuar se ka shpikur kidnapimin që të mos shkojë në punë.

Policia ka thënë se e kanë gjetur Brandon Soules, 19-vjeçar me duart e lidhura dhe me një shami në gojë. Soules u tha policëve se dy njerëz të maskuar e kanë goditur dhe e kanë marrë, e më pas e kanë lënë në një qytet.

Ai më vonë pranoi se e kishte përgatitur historinë për të dalë nga puna e tij në Fabrikën e Gomave pasi policia nuk gjeti prova të krimit, raporton The Coolidge Examiner.

Soules është dëbuar nga puna.