Hoxha nga Vushtrria kundër LGBTI'së: Flamuri i fëlliqtë e terrorist i njerëzve të prishtë s’bën të vendoset në Qeveri - Gazeta Express
string(114) "hoxha-nga-vushtrria-kunder-lgbtise-flamuri-i-felliqte-e-terrorist-i-njerezve-te-prishte-sben-te-vendosej-ne-qeveri"

Hoxha nga Vushtrria kundër LGBTI’së: Flamuri i fëlliqtë e terrorist i njerëzve të prishtë s’bën të vendoset në Qeveri

Gazeta Express

17/05/2020 17:49

Qeveria në deyrë vendosi falmurin e komunitetit LGBTI+ në ndërtesën e saj, pas kritikave dhe ankesave nga ky komunitet dhe përkrahësit e tyre, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të tyre.

Organizata CSGD, nga komuniteti në fjalë, ka kërkuar zyrtarisht që për 17 maj, kjo ndërtesë të ndriçohet me ngjyrat e ylberit, e të cilat i përfaqësojnë ndërkombëtarisht.

Lexo Edhe:

Por, ky veprim e ka shqetësuar imamin e Vushtrrisë, Bedri Haliti i cili e ka quajtur turp dhe mëkat, ndërsa anëtarët e komunitetit LGBTI+ i ka quajtur të prishur dhe të degjeneruar, si dhe ekstremista.

Në një ligjeratë online të publikuar në faqen e Xhamisë “Sheik Zayed”, imami Haliti vendosjen e falmurit të këtij komunitet e ka quajtur edhe terrorizëm.

“Qeveria pranon të vendos amurin e LGBTI-së në ndërtesën e Qeverisë, edhe pse në kohën e kësaj epidemie. Është edhe mëkat edhe gjynaf, degjenerim dhe terrorizëm, që flamuri i këtyre grupeve të terroristëve, ekstremistëve, njerëzve të prishtë, të vendoset në ndërtesën e shtetit.

Është derdhë gjak i madh, për fenë e kombit tonë, për të drejtat tona kombëtare e fetare e njerëzore, për lirinë tonë, të vendoset flamuri i flliqt i prisht i njerëzve të prisht që shkatërron fenë, atdheun, shtetin, njerëzimin. Janë njerëz që i kanë kaluar të gjithë kufijtë e së keqës. Kjo quhet jo kulturë, jo njerëzore”, ka thënë ndër të tjera ai.