Getta Beqa ndan momentet e testimit dhe rezultatin për COVID-19 në Instagram - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

31/07/2020 11:49

Getta Beqa ndan momentet e testimit dhe rezultatin për COVID-19 në Instagram

Rozë

Gazeta Express

31/07/2020 11:49

Geta Beqa i nënshtrohet testit për koronavirus, tregon publikisht rezultatin.

Kampionja botërore në ‘World well fitnnes’ i është nënshtruar testit për koronavirus.

Geta e bëri publike në rrjete sociale momentin gjatë testimit dhe rezultatin.

Geta Beqa , ka treguar se ka dal negativ dhe nuk ka ndonjë rrezik  edhe pse kishte disa mëdyshje dhe kështu u detyrua të testohej por fatmirësisht ka dal negativ./gazetablic